0 2 min 2 yrs

Præriehaven består af prydplæner og blomstrende stauder. Sammen danner de en dynamisk blanding med masser af farve. Kombinationen af ​​prydgræs og blomster giver præriehaven et meget naturligt udseende. Fordi planterne ofte blomstrer sent, har du et attraktivt billede langt ud på efteråret. Blomstrende græsarealer I Holland ser du mere og mere smukke blomstrende vejkanter og blomster enge. Faktisk er præriehaven også en form for dette. Imidlertid er de naturlige blomsterenge i Holland på sit højdepunkt tidligt på året. De fleste arter, såsom tusindfryd, toppes i maj og juni. Prairie Planter Prairie havesorter er ofte bedst fra juli og august, nogle gange fortsætter de med at blomstre langt ind i efteråret. Derfor er præriehaven sådan en god tilføjelse til en landlig eller naturlig have. Blomstringsæsonen vil være måneder længere! Prairie grænse: stauder De smukkeste prærieplanter: Echinacea verbena hastata Rudbeckia liatris Vernonia Aster baptisia Helenium agastache Præriegrænse: prydgræsserne De smukkeste præriegræsser: Calamagrostis brachytricha Calamagrostis x acutiflorum ‘Karl Foerster’ Stipa calamagrostis Schizachirium scoparium ‘The Blues’ Molinia ‘Transparent’ Molinia caerulea arter sorghastrum nutans panik virgatum Eragrostis

Leave a Reply

Your email address will not be published.